follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Seminee » Judetul BACAU
  home     Seminee   Judetul BACAU

Seminee Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru seminee completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
seminee curte, seminee electrice, seminee bioetanol, seminee lemn, seminee peleti, seminee gaz, seminee (BACAU, BACAU)
Noi va aducem acel sentiment de caldura, confort şi eleganţa fara varsta in casa ta de astazi. Fii inspirat si motivat in timp ce navighezi prin gama noastra de seminee si sobe, tradiţionale sau contemporane, cu combustibil solid, gazos, bioetanol si electrice, finisate cu piatra, marmura sau lemn. Oricare ar fi nevoia de fantezie, te vom ajuta să alegi combinaţia care este potrivita pentru..
0749 *** ***Click aici!
seminee, seminee soba, seminee pe lemn, seminee pe gaz, seminee bacau, seminee soba bacau, seminee pe lemn bacau, seminee pe gaz bacau, seminee, seminee rustice (Bacau, BACAU)
Seminee de vis: unic reprezentant in romania al producatorilor: spartherm(germania), scan(danemarca), jotul(norvegia). moderne, clasice, rustice, pe lemn sau pe gaz, firma noastra executa la comanda seminee de cea mai inalta calitate la preturi de importator. la noi gasiti focare de fonta, din otel si cosuri de fum edil santo...
0756 *** ***Click aici!
seminee gradina, seminee bacau, seminee onesti, seminee rustice (Onesti, BACAU)
Executa cuptoare traditionale de pizza (experienta italia), cuptoare traditionale de paine (pana la 4mp), seminee artizanale functionale, gratare de gradina, afumatori, plite taranesti. Cuptoarele de pizza sunt executate artizanal, din materiale naturale (lut,nisip, caramizi); executia lor se face dupa modele italiene :napolitan sau pompei). Sunt executate sub forma de cupola, din caramida. Izolatia se face cu materiale naturale(argila expandata ,...).Cuptoarele se executa de..
0748 *** ***Click aici!
seminee, seminee bacau
Deisis inseamna o echipa tanara de artisti motivati in realizarea celor mai deosebite lucrari, pentru cele mai diversificate cereri. activitatea noastra se bazeaza pe doua mari categorii : 1. mobila de arta - mobilier artistic, mobilier bisericesc, antichitate, evul mediu, epaoca moderna, stilurile clasice engleze, stilul romanesc cult si popular romanesc.2.arta contemorana - arta monumentale, plastica mica. pentru mai multe informatii contactati-ne si..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie